Lekdetectie

Bij Total Leak Solutions begrijpen we hoe vervelend een lekkage kan zijn. Gelukkig beschikken wij over de nodige kennis, ervaring en geavanceerde meet- en opsporingstechnieken om lekkages snel en effectief te detecteren. Met onze professionele aanpak kunnen we uw lekkage in de meeste gevallen in één keer opsporen en dit gedetailleerd vastleggen in een uitgebreid lekdetectie rapport. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze expertise en zorgen wij voor een snelle en accurate oplossing voor al uw lekkageproblemen.

 
Dankzij moderne technologieën is hakken en breken om lekkages op te sporen verleden tijd!

Bij ons hoeft u geen destructieve methodes meer te vrezen. Zodra wij de exacte locatie van een lekkage hebben gevonden, is in de meeste gevallen slechts een kleine opening nodig voor de reparatie. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten voor het herstel van breekwerkzaamheden die voorheen nodig waren om de lekkage op te sporen.

De investering in onze expertise verdient zichzelf snel terug en in sommige gevallen worden deze kosten zelfs vergoed door uw verzekeraar. Zo kunt u op een efficiënte en kostenbesparende manier lekkages laten opsporen en repareren, zonder dat daarbij onnodige schade aan uw woning ontstaat.

  
Hoe werkt het opsporen van een lekkage?

Wanneer wij op locatie arriveren om een lekkage op te sporen, doorlopen we een aantal stappen om het probleem te identificeren. De technieken die we gebruiken zijn sterk afhankelijk van de (vermoedelijke) locatie van de lekkage.

Onze specialisten zullen zorgvuldig onderzoek verrichten en de juiste methode toepassen om de bron van de lekkage te vinden. Dit kan variëren van visuele inspectie tot het gebruiken van geavanceerde technologieën, zoals vochtmetingen, endoscopie of thermografie. Door deze grondige aanpak kunnen we nauwkeurig vaststellen waar de lekkage zich bevindt, zonder onnodig hak- en breekwerk.

Op basis van de bevindingen stellen we een plan op voor het herstel van de lekkage, zodat deze op een effectieve en duurzame wijze verholpen kan worden. Onze ervaren professionals zorgen voor een professionele aanpak en een snelle oplossing, zodat u snel weer van een droge en veilige badkamer kunt genieten. Vertrouw op onze expertise en efficiënte werkwijze voor het opsporen en verhelpen van uw lekkages.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enkele voorbeelden van lekkages zijn: 
  • CV 
  • Afvoer
  • Badkamer
  • Vloerverwarming
  • Koud- en warmwater 
  • Platte daken
  • enzovoorts
 
 
Voor elke van de genoemde lekkages hebben wij een meet- en detectietechniek.
Wij geven u deskundig advies voor de oplossing van uw lekkage.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  Lekkage van de koud waterleiding


 

Lekkage in de vloerverwarming

 
  
 
 

 
 
 
lekkage in de rioolleiding
 
 
 
 
 
Gevolg rioollekkage; verzakking vloer en scheuren in marmeren vloer
 
Wilt u meer informatie over onze diensten en wilt u een afspraak maken? 
 
Bel: 046 850 19 66
Stuur een bericht via WhatsApp: 06 383 717 67
Of mail met ons: info@totalleaksolutions.nl

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar!
 
 

 

 
 
 
Total Leak Solutions is een lekdetectie bedrijf gevestigd in Stein, Limburg, Westelijke Mijnstreek.