Ozonbehandeling, snel van nare geuren af!
 

Met een ozonbehandeling kunt u snel en effectief van nare geurtjes in uw woning of bedrijfspand afkomen. Wij passen de ozonbehandeling veelvuldig toe in huizen en bedrijfspanden na (langdurige) lekkages, bij onverklaarbare stankoverlast of na brandschade.

Hoe gaan we te werk bij een ozonbehandeling?

Allereerst voeren we een inspectie uit in uw woning of bedrijfspand om de oorzaak van de stankoverlast te achterhalen.

Zodra de oorzaak bij ons bekend is, plaatsen wij een speciaal ozonbehandelingsapparaat in de ruimte. Ozon heeft zowel desinfecterende als ontgeurende eigenschappen. Na de behandeling ruikt de ruimte als na een verfrissende regenbui buiten. Een ozonbehandeling vergt wel enige tijd en gedurende en na de behandeling dient de ruimte tijdelijk onbewoond te blijven. Na controle op restozon en goedkeuring mag de ruimte weer betreden worden.

 Voordelen van geurbestrijding met ozon:

  • Hoog effectiviteitsniveau
  • Verbetering van de binnenluchtkwaliteit
  • Geen giftige chemicaliën na de behandeling

Mogelijke oorzaken van geuroverlast zijn onder meer schimmels, bacteriën en micro-organismen die groeien op muren, plafonds, houten vloeren en tegelwerk. Onvoldoende isolatie, koudebruggen, lekkages en een hoge grondwaterstand kunnen hier ook aan bijdragen, evenals brandschade. Vertrouw op onze ozonbehandeling voor een snelle en effectieve oplossing tegen nare geuren in uw ruimte.


Neemt u vrijblijvend contact op met Total Leak Solutions om de mogelijkheden voor uw specifieke ruimte te bespreken. 
 
Bel: 046 850 19 66
Stuur een bericht via WhatsApp: 06 383 717 67
Of mail met ons: info@totalleaksolutions.nl

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar!