Tarieven lekdetectie

Heeft u een lekkage maar weet u niet waardoor deze wordt veroorzaakt, transparantie vinden wij bij Total Leak Solutions belangrijk! In onderstaande tabel staan onze tarieven voor een complete lekdetectie voor woningen, dit is inclusief een uitgebreide rapportage met fotobijlage, die u nog dezelfde dag per mail kunt verwachten. Onafhankelijk van de opsporingsmethode kunnen wij uw lekkage detecteren in welk systeem dan ook.  

Binnen een straal van 40 kilometer van Stein rekenen wij geen voorrijkosten. Hierbuiten geldt een tarief van € 0,60 inclusief BTW per kilometer retour. 

Mocht een gemaakte afspraak op de dag van uitvoering worden geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt om u €150,- inclusief btw in rekening te brengen.

 

Lekdetectie

Tarieven zijn inclusief BTW

Lekdetectie cv-installatie van 1 woning

Het uitvoeren van een lekdetectie met traceergras, rookmachine en of kleurvloeistof om de lekkage zonder hak- en breekwerk te lokaliseren. De werkzaamheden zijn gebaseerd op 2 tot 3 uur werk, inclusief het aftappen, vullen en ontluchten van het systeem en inclusief opmaken van uw rapportage met foto's. Het verbruik van materialen is in de kosten inbegrepen.

€ 485,00

Lekdetectie vloerverwarming 1 woning

Volledige lekdetectie met gebruik van verschillende methodes en apparatuur. Werkzaamheden 2 tot 4 uur werk en inclusief opmaken van uw rapportage met foto's.

€ 485,00

Lekdetectie dak, voor een inspectie van het dak van een bedrijf of een productie faciliteit geven wij graag een offerte op maat.

Volledige lekdetectie met gebruik van verschillende methodes en apparatuur. Werkzaamheden 2 tot 3 uur werk en inclusief opmaken van uw rapportage met foto's.

€ 485,00 

 

Lekdetectie waterleiding 1 woning

Volledige lekdetectie met gebruik van verschillende methodes en apparatuur. Werkzaamheden 2 tot 3 uur werk en inclusief opmaken van uw rapportage met foto's.

€ 385,00

Lekdetectie gasleiding 1 woning

Volledige lekdetectie met gebruik van verschillende methodes en apparatuur. Werkzaamheden 2 tot 3 uur werk en inclusief opmaken van uw rapportage met foto's.

€ 385,00

Lekdetectie afvoerleidingen 1 woning

Volledige lekdetectie met gebruik van verschillende methodes en apparatuur. Werkzaamheden 2 tot 3 uur werk en inclusief opmaken van uw rapportage met foto's.

€ 385,00

Vervolgtarief lekdetectie op basis van 1 uur arbeid en voorrijkosten (binnen een straal van 40 km)

€ 121,00

Vervolgtarief per 30 minuten

€ 56,00

  

Lekdetectie compleet woning                                                                                                               Tarieven zijn inclusief BTW

Lekdetectie compleet 1 woning

Volledige lekdetectie met gebruik van verschillende methodes en apparatuur welke nodig zijn om de lekkage zonder hak- en breekwerk te lokaliseren. De werkzaamheden zijn gebaseerd op 3 tot 4 uur werk en opmaken van uw rapportage met foto's. Het verbruik van traceergras en/of uv fluorescerende laminaat is in de prijs inbegrepen.

€ 565,00

Vervolgtarief compleet woningen per 30 minuten

€ 56,00 

 

Combineren apparatuur

Het kan mogelijk zijn dat wij tijdens de lekdetectie ook gebruik maken van andere apparatuur dan hierboven is genoemd. Wij maken bijvoorbeeld ook gebruik van een rookgenerator, thermografie of endoscopie. De kosten voor het gebruik van deze apparatuur zijn in de prijzen opgenomen en behoeven niet extra te worden afgerekend.  

 

Na het onderzoek

Na het traceren van de lekkage ontvangt u zo spoedig mogelijk een uitgebreide rapportage inclusief fotobijlage, zodat u precies weet waar het probleem zich bevindt. Daarnaast ontvangt u van ons een advies hoe deze problemen opgelost kunnen worden. Om onze onafhankelijkheid te kunnen waarborgen, verrichten wij geen herstelwerkzaamheden en verwijzen wij u graag door naar onze collega-vakspecialisten die de lekkage snel en kundig verhelpen. 

 

Betalingen

De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum plaats te vinden. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor betaling van onze factuur. Indien de kosten van de lekdetectie door de verzekeraar worden vergoed, declareert opdrachtgever deze kosten zelf bij verzekeraar.

 

Opmerkingen

Indien blijkt dat er na de herstelwerkzaamheden de lekkage aanhoudt, verzoeken wij u ons daarvan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen zodat wij in de gelegenheid worden gebracht om een nader onderzoek in te stellen. Indien de herstelwerkzaamheden niet of onvolledig zijn opgevolgd, zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten en de tijd ter plaatse in rekening te brengen.

 

  

 
Total Leak Solutions is een lekdetectie bedrijf gevestigd in Stein, Limburg, Westelijke Mijnstreek. Ons werkgebied is o.a: Stein, Geleen, Beek, Maastricht, Heerlen, Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Sittard, Landgraaf, Nieuwstadt, Susteren, Eijsden, Urmond, Reuver, Venlo, Venray, Eindhoven, Alphen a/d Rijn, etc.